Fler förråd i källaren under hus 4 och 5

-

Ni som bor i hus 4, Västra Varvsgatan 18 a och hus 5, Västra Varvsgatan 18 b har kanske redan noterat när ni har varit i källaren att det är markerat med målartejp på golvet.

Vi kommer att behöva 5 extra förråd när nästa injektering kommer att utföras under våren 2022.

Det läcker fortfarande in vatten i cykelgaraget i hus 5 och i fläktrummet i hus 6. Detta kommer att utföras av Hökerum under våren. Det finns risk för att värmesystemet måste stängas och därför kommer det inte att åtgärdas förrän det är varmt ute.

Dominos ska också tilläggsisolera sitt kylrum. De som har sina förråd i hus 6 i utrymmet som drabbades av vattenläckaget i våras kommer att behöva flytta sina saker till de extra förråden som vi nu sätter upp i hus 4 och 5. Det blir två extra förråd i hus 4 och tre extra förråd i hus 5. Vi återkommer till er med närmre information när det blir aktuellt.

Tanken är att när injektering och isolering är utförd och grejerna kan flyttas tillbaka till de ordinarie källarförråden, låta de extra förråden vara kvar och om någon är intresserad av ett extra förråd finns då möjlighet att få hyra av föreningen.

Kostnad vet vi inte i nuläget och skulle det visa sig att det blir ett stort intresse får vi ha lottdragning.

Vi återkommer med mer information när det blir aktuellt.

 

Vänliga hälsningar

Styrelsen 

28 Maj

Uppdaterat gruppavtal med Tele2

Avtal

27 Nov

Cykelrensning

Cykelrensning

11 Okt

Avgiftshöjning 2024

Avgiftshöjning 2024