Uppföljning fönsterbyte i sovrum

För några veckor sedan delade styrelsen ut lappar för att kontrollera intresset angående att byta till öppningsbara, mer vädringsvänliga fönster i sovrum.

Det har varit lågt intresse men vi kommer gå vidare med att ta in offerter för de som är intresserade. Styrelsen kommer att återkomma med mer information, men här nedan finner ni svar på de frågor som har uppkommit.


Kontakta gärna styrelsen om ni skulle ha några frågor eller funderingar.

- Kommer det finnas möjlighet att dela upp betalningen?
Ja. Förslag kommer att komma, exempelvis avbetalning på 5 år.

- Vi skulle vilja veta exakt pris?
Kan tyvärr inte anges för närvarande då leverantör, modell m.m. ej är bestämt.

- Hur kommer fönsterna att se ut?
Exakt vilka fönster det blir är ej bestämt ännu, men vi kommer att sträva efter ett enhetligt utseende. Det kommer i den mån det går, att bli likadana fönster för alla intresserade.

- Vi har öppningsbart fönster idag men önskar annan konstruktion för markplan.
Fönsterna kommer att i största möjliga mån vara enhetliga. Vilket förmodligen kommer att betyda likadana fönster oavsett våningsplan.

- Kommer man att kunna betala hela summan på en gång?
Ja, det kommer att vara ett av betalningsalternativen som kommer att erbjudas.
10 Sep

Rensa och höststäda!

En container kommer att placeras på det asfalterade området vid hus nr 3. Passa på att rensa och höststäda. Containern kommer att vara på plats den 20-30 september. För fler frågor är ni välkomna att kontakta styrelsen.

30 Maj

Markiser

Information om montering av markiser.

25 Maj

Städning av garaget 5 juni

Onsdagen den 5 juni mellan kl. 08:00 - 16:00 så kommer garaget att städas. För att kunna utföra arbetet på bästa sätt krävs att garaget är tömt på fordon under den angivna tiden, och att inget annat så som däck osv. finns på golvet.