Uppdatering gällande våra butikslokaler

Lite uppdatering gällande våra butikslokaler. Klicka här för att läsa mer.

Markis Centrum

De har valt att bara ha kvar sin verksamhet i Båstad.
Styrelsen har godkänt deras andrahandshyresgäst t.o.m. 2020-12-31, Nim Distribution (Tidningsbärarna som ingår i Bonnierkoncernen).

Om Nim Distribution:
"Nim Distribution är ett lokalt distributionsbolag i västra Skåne. Våra ledord är engagemang, öppenhet, integritet och affärsmässighet.Vi distribuerar framför allt morgontidningar och andra tidningslika produkter. Paket och adresserade försändelser i samarbete med MTD* samt reklam och samhällsinformation når också sin mottagare via oss."


Ny hyresgäst efter Steveus Café (bolaget försattes i konkurs i höstas):

Mareli Medical

Vi hälsar vår nya hyresgäst Mareli Medical välkommen till oss. De har tecknat ett 5 års kontrakt med oss, fr.o.m. 2019-05-01.

Om Mareli Medical
"En utav Europas största oberoende leverantör av fillers.

Vi förser våra kunder med de flesta olika filler-varumärken på marknaden. Så som Restylane, Juvéderm, Stylage, Teosyal, Princess, Belotero, Filorga mfl.

Vår onlinebutik är ett hjälpmedel för dig som driver en klinik att utföra dina inköp. Vi ser gärna att våra kunder i Norden alltid kontaktar oss via mail, telefon eller varför inte ett besök på vårt kontor i Malmö. Vi vill jobba nära våra kunder. "
27 Jan

Kallelse till stämma

Styrelsen kommer kalla till stämma torsdagen 12 mars 2020

27 Jan

Cykelrensning

Malmö Återvinningsförening kommer att utföra en cykelrensning på Brf Ankarparken

10 Jan

Kö till våra parkeringsplatser

Vi har för närvarande kö till våra parkeringsplatser i garaget. Det finns dock möjlighet att hyra andra parkeringsplatser i västra hamnen, se exempelvis nedan information från en annan förening: Just nu så välkomnar vi intresseanmälningar till lediga parkeringsplatser på Ankarsgatan, beläget nära Turning Torso. Vi erbjuder även laddstationer till elbilar. För frågor eller mer information så är ni välkomna att kontakta mig via PM: bremberg76@msn.com Mvh Henrik Parkeringsansvarig Skansen 3