Uppdatering gällande våra butikslokaler

Lite uppdatering gällande våra butikslokaler. Klicka här för att läsa mer.

Markis Centrum

De har valt att bara ha kvar sin verksamhet i Båstad.
Styrelsen har godkänt deras andrahandshyresgäst t.o.m. 2020-12-31, Nim Distribution (Tidningsbärarna som ingår i Bonnierkoncernen).

Om Nim Distribution:
"Nim Distribution är ett lokalt distributionsbolag i västra Skåne. Våra ledord är engagemang, öppenhet, integritet och affärsmässighet.Vi distribuerar framför allt morgontidningar och andra tidningslika produkter. Paket och adresserade försändelser i samarbete med MTD* samt reklam och samhällsinformation når också sin mottagare via oss."


Ny hyresgäst efter Steveus Café (bolaget försattes i konkurs i höstas):

Mareli Medical

Vi hälsar vår nya hyresgäst Mareli Medical välkommen till oss. De har tecknat ett 5 års kontrakt med oss, fr.o.m. 2019-05-01.

Om Mareli Medical
"En utav Europas största oberoende leverantör av fillers.

Vi förser våra kunder med de flesta olika filler-varumärken på marknaden. Så som Restylane, Juvéderm, Stylage, Teosyal, Princess, Belotero, Filorga mfl.

Vår onlinebutik är ett hjälpmedel för dig som driver en klinik att utföra dina inköp. Vi ser gärna att våra kunder i Norden alltid kontaktar oss via mail, telefon eller varför inte ett besök på vårt kontor i Malmö. Vi vill jobba nära våra kunder. "
10 Sep

Rensa och höststäda!

En container kommer att placeras på det asfalterade området vid hus nr 3. Passa på att rensa och höststäda. Containern kommer att vara på plats den 20-30 september. För fler frågor är ni välkomna att kontakta styrelsen.

30 Maj

Markiser

Information om montering av markiser.

25 Maj

Städning av garaget 5 juni

Onsdagen den 5 juni mellan kl. 08:00 - 16:00 så kommer garaget att städas. För att kunna utföra arbetet på bästa sätt krävs att garaget är tömt på fordon under den angivna tiden, och att inget annat så som däck osv. finns på golvet.