Uppdatering gällande våra butikslokaler

Lite uppdatering gällande våra butikslokaler. Klicka här för att läsa mer.

Markis Centrum

De har valt att bara ha kvar sin verksamhet i Båstad.
Styrelsen har godkänt deras andrahandshyresgäst t.o.m. 2020-12-31, Nim Distribution (Tidningsbärarna som ingår i Bonnierkoncernen).

Om Nim Distribution:
"Nim Distribution är ett lokalt distributionsbolag i västra Skåne. Våra ledord är engagemang, öppenhet, integritet och affärsmässighet.Vi distribuerar framför allt morgontidningar och andra tidningslika produkter. Paket och adresserade försändelser i samarbete med MTD* samt reklam och samhällsinformation når också sin mottagare via oss."


Ny hyresgäst efter Steveus Café (bolaget försattes i konkurs i höstas):

Mareli Medical

Vi hälsar vår nya hyresgäst Mareli Medical välkommen till oss. De har tecknat ett 5 års kontrakt med oss, fr.o.m. 2019-05-01.

Om Mareli Medical
"En utav Europas största oberoende leverantör av fillers.

Vi förser våra kunder med de flesta olika filler-varumärken på marknaden. Så som Restylane, Juvéderm, Stylage, Teosyal, Princess, Belotero, Filorga mfl.

Vår onlinebutik är ett hjälpmedel för dig som driver en klinik att utföra dina inköp. Vi ser gärna att våra kunder i Norden alltid kontaktar oss via mail, telefon eller varför inte ett besök på vårt kontor i Malmö. Vi vill jobba nära våra kunder. "
18 Sep

Inbrott

Under förra helgen har vi tyvärr haft inbrott i en lägenhet på markplan i föreningen.

15 Sep

Ny tid för OVK

Det var ett antal lägenheter som Simab inte fick tillgång till för att kunna utföra OVK:n. Ny tid för detta är planerat till den 21/9

11 Sep

Passa på att rensa

En container är beställd från 17/9 - 28/9