Steveus i konkurs – fynda soffgrupp!

Steveus har gått i konkurs och du har nu möjlighet att fynda möbler som finns kvar i lokalen.

Mäklare och styrelse arbetar nu för att hitta en ny hyresgäst och konkursförvaltaren har haft aktion av saker i lokalen. Kvar finns bland annat en vit soffgrupp från Ektorp bestående av två soffor, en fåtölj och fotpall samt fyra klackbord från Ikea. Soffgruppen har utbytbar klädsel så för den som vill kan sofforna bli som nya.

Styrelsen vill ge er boende möjlighet att köpa möblerna innan vi lägger ut dem till försäljning på annan sida. Soffor och fåtölj säljs för 100 kronor styck. Är du intresserad?

Hör av dig till Kenneth i styrelsen på: 0730-400595

Möblerna hämtas senast 30/11 innan klockan 17.00, därefter säljs de på Marketplace.

 

Vänliga hälsningar
Styrelsen

10 Sep

Rensa och höststäda!

En container kommer att placeras på det asfalterade området vid hus nr 3. Passa på att rensa och höststäda. Containern kommer att vara på plats den 20-30 september. För fler frågor är ni välkomna att kontakta styrelsen.

30 Maj

Markiser

Information om montering av markiser.

25 Maj

Städning av garaget 5 juni

Onsdagen den 5 juni mellan kl. 08:00 - 16:00 så kommer garaget att städas. För att kunna utföra arbetet på bästa sätt krävs att garaget är tömt på fordon under den angivna tiden, och att inget annat så som däck osv. finns på golvet.