Steveus i konkurs – fynda soffgrupp!

Steveus har gått i konkurs och du har nu möjlighet att fynda möbler som finns kvar i lokalen.

Mäklare och styrelse arbetar nu för att hitta en ny hyresgäst och konkursförvaltaren har haft aktion av saker i lokalen. Kvar finns bland annat en vit soffgrupp från Ektorp bestående av två soffor, en fåtölj och fotpall samt fyra klackbord från Ikea. Soffgruppen har utbytbar klädsel så för den som vill kan sofforna bli som nya.

Styrelsen vill ge er boende möjlighet att köpa möblerna innan vi lägger ut dem till försäljning på annan sida. Soffor och fåtölj säljs för 100 kronor styck. Är du intresserad?

Hör av dig till Kenneth i styrelsen på: 0730-400595

Möblerna hämtas senast 30/11 innan klockan 17.00, därefter säljs de på Marketplace.

 

Vänliga hälsningar
Styrelsen

10 Jan

Kö till våra parkeringsplatser

Vi har för närvarande kö till våra parkeringsplatser i garaget. Det finns dock möjlighet att hyra andra parkeringsplatser i västra hamnen, se exempelvis nedan information från en annan förening: Just nu så välkomnar vi intresseanmälningar till lediga parkeringsplatser på Ankarsgatan, beläget nära Turning Torso. Vi erbjuder även laddstationer till elbilar. För frågor eller mer information så är ni välkomna att kontakta mig via PM: bremberg76@msn.com Mvh Henrik Parkeringsansvarig Skansen 3

18 Dec

Information från Com Hem

Gällande pågående förhandlingar med Telia

25 Nov

Resultat efter radonmätningarna

Under kvartal 1 2019 utförde Bredablick en radonmätning i Brf Ankarparkens fastigheter.