2017-04-01 Gruppavtal på digital-tv från Com Hem

Föreningen har tecknat gruppavtal på digital-tv från Com Hem.
Läs mer nedan vad detta innebär för er.


Information från Com Hem:

Tack vare att att din förening har valt att teckna avtal med Com Hem får du och alla andra som bor i din fastighet tillgång till några av Sveriges populäraste tv-kanaler i vårt paket TV-Bas.

I gruppavtalet ingår också en digitalbox (man kan i vissa fall välja en tv-modul för tv med inbyggd digitalbox). Och vill du istället teckna ett större tv-abonnemang får du rabatt. Behöver du Syskonabonnemang för digital-tv på annan tv, passa på att beställa det med.

Så här enkelt tar du del av Com Hem's tjänster
För att kunna börja använda tjänsterna surfa in på www.comhem.se/gruppavtal och följ instruktionerna eller ring kundservice för gruppavtal på telefon 0775-17 17 20.

Information om dina tjänster
Endast ett tv-abonnemang per hushåll kan rabatteras med gruppavtal. Du har tillgång till dina gruppavtalsförmåner så länge du bor kvar och avtalet mellan din förening och Com Hem gäller. Normal leveranstid efter att vi har fått din beställning är cirka en vecka. För mer detaljerad information och allmänna villkor för privatabonnemang besök comhem.se eller läs mer i avtalsvillkoren som kommer tillsammans med ditt välkomstbrev.

Är du redan kund hos Com Hem?
Om du har TV-abonnemang hos oss kan du såklart också ta del av rabatten.
Den dras automatiskt av från dina kommande fakturor.
21 Dec

God jul och gott nytt år!

Styrelsen tackar för det här året och önskar er alla en riktigt god jul och en fin start på det nya året.

21 Dec

Inled nya året med att rensa

En container kommer återigen att placeras på gården så att ni kan passa på att kasta ut julgran och rensa i förråd med mera.

26 Nov

Steveus i konkurs – fynda soffgrupp!

Steveus har gått i konkurs och du har nu möjlighet att fynda möbler som finns kvar i lokalen.