2017-04-01 Gruppavtal på digital-tv från Com Hem

Föreningen har tecknat gruppavtal på digital-tv från Com Hem.
Läs mer nedan vad detta innebär för er.


Information från Com Hem:

Tack vare att att din förening har valt att teckna avtal med Com Hem får du och alla andra som bor i din fastighet tillgång till några av Sveriges populäraste tv-kanaler i vårt paket TV-Bas.

I gruppavtalet ingår också en digitalbox (man kan i vissa fall välja en tv-modul för tv med inbyggd digitalbox). Och vill du istället teckna ett större tv-abonnemang får du rabatt. Behöver du Syskonabonnemang för digital-tv på annan tv, passa på att beställa det med.

Så här enkelt tar du del av Com Hem's tjänster
För att kunna börja använda tjänsterna surfa in på www.comhem.se/gruppavtal och följ instruktionerna eller ring kundservice för gruppavtal på telefon 0775-17 17 20.

Information om dina tjänster
Endast ett tv-abonnemang per hushåll kan rabatteras med gruppavtal. Du har tillgång till dina gruppavtalsförmåner så länge du bor kvar och avtalet mellan din förening och Com Hem gäller. Normal leveranstid efter att vi har fått din beställning är cirka en vecka. För mer detaljerad information och allmänna villkor för privatabonnemang besök comhem.se eller läs mer i avtalsvillkoren som kommer tillsammans med ditt välkomstbrev.

Är du redan kund hos Com Hem?
Om du har TV-abonnemang hos oss kan du såklart också ta del av rabatten.
Den dras automatiskt av från dina kommande fakturor.
21 Maj

Prata med dina grannar i nytt forum

Efter önskemål från boende har vi skapat ett forum där vi kan prata med våra grannar på hemsidan.

20 Maj

Att tänka på vid flytt

Vid flytt till eller från föreningen är det viktigt att vi eller den flyttfirma vi anlitar tänker på att ställa upp våra entrédörrar på rätt sätt så att de inte går sönder.

19 Maj

Gården behöver vatten i värmen

Nu är sommarvärmen här. Det betyder inte bara att vi behöver dricka mer vatten utan även växterna på gården.