2017-04-01 Gruppavtal på digital-tv från Com Hem

Föreningen har tecknat gruppavtal på digital-tv från Com Hem.
Läs mer nedan vad detta innebär för er.


Information från Com Hem:

Tack vare att att din förening har valt att teckna avtal med Com Hem får du och alla andra som bor i din fastighet tillgång till några av Sveriges populäraste tv-kanaler i vårt paket TV-Bas.

I gruppavtalet ingår också en digitalbox (man kan i vissa fall välja en tv-modul för tv med inbyggd digitalbox). Och vill du istället teckna ett större tv-abonnemang får du rabatt. Behöver du Syskonabonnemang för digital-tv på annan tv, passa på att beställa det med.

Så här enkelt tar du del av Com Hem's tjänster
För att kunna börja använda tjänsterna surfa in på www.comhem.se/gruppavtal och följ instruktionerna eller ring kundservice för gruppavtal på telefon 0775-17 17 20.

Information om dina tjänster
Endast ett tv-abonnemang per hushåll kan rabatteras med gruppavtal. Du har tillgång till dina gruppavtalsförmåner så länge du bor kvar och avtalet mellan din förening och Com Hem gäller. Normal leveranstid efter att vi har fått din beställning är cirka en vecka. För mer detaljerad information och allmänna villkor för privatabonnemang besök comhem.se eller läs mer i avtalsvillkoren som kommer tillsammans med ditt välkomstbrev.

Är du redan kund hos Com Hem?
Om du har TV-abonnemang hos oss kan du såklart också ta del av rabatten.
Den dras automatiskt av från dina kommande fakturor.
27 Jan

Kallelse till stämma

Styrelsen kommer kalla till stämma torsdagen 12 mars 2020

27 Jan

Cykelrensning

Malmö Återvinningsförening kommer att utföra en cykelrensning på Brf Ankarparken

10 Jan

Kö till våra parkeringsplatser

Vi har för närvarande kö till våra parkeringsplatser i garaget. Det finns dock möjlighet att hyra andra parkeringsplatser i västra hamnen, se exempelvis nedan information från en annan förening: Just nu så välkomnar vi intresseanmälningar till lediga parkeringsplatser på Ankarsgatan, beläget nära Turning Torso. Vi erbjuder även laddstationer till elbilar. För frågor eller mer information så är ni välkomna att kontakta mig via PM: bremberg76@msn.com Mvh Henrik Parkeringsansvarig Skansen 3